Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Häiden suunnitteluopas

Laske hääbudjetti helposti ja nopeasti Häät.fissä

Paljonko häät maksavat? Rahanmeno aiheuttaa usein suurinta päänvaivaa häiden järjestäjälle, ja jos helppoa tapaa kirjata kuluja ja menoja ei ole, jo siitä saattaa syntyä hääkriisi. 



Häät.fin häiden suunnittelutyökaluissa on maksuton työkalu, jonka avulla kulut ja menot pysyvät järjestyksessä näpsäkästi. Ja mikä parasta, digitaalinen ja muokattava työkalu on mukanasi aina. Budjettityökalu toimii yhtä kätevästi tietokoneilla, tableteilla kuin mobiililaitteillakin
. Ilmainen hääbudjettilaskuri todella helpottaa häiden suunnittelua ja hääbudjettikriiseilta voi välttyä.

Kännykässä Häät.fin Hääbudjettityökalu

Häät.fin budjettilaskurilla lasket helposti, kuinka paljon teidän häät maksavat ja seuraatte yhdessä paikassa rahan kulua. Häät.fin budjettityökaluun kuuluu myös hinta-arviot, jotka ovat suuntaa antavia. Esimerkkibudjetissa saattaakin olla monia kohtia, joihin ette ajatelleet kuluttaa eurokaan.

Jokaista hääbudjetin osaa voi muokata, ja voit lisätä ja poistaa kohtia milloin vain tarpeidenne mukaan. Ja kun tulee se hetki, jolloin käytätte ensimmäisiä euroja budjetistanne, pääsette merkitsemään kulutetun summan toteutuneiden kulujen kohdalle milloin vain. 



Häät.fin budjettityökalu on kätevämpi kuin hääbudjetti Excelissä, koska Excel on todennäköisesti kotona silloin, kuin vaikka häämessuilla mietit onko sinulla varaa tai sovit lopullisesta summasta. Toinen helpostus on se, että Excelin laskukaavoja ei todellakaan tarvitse osta käyttää.



Hääbudjetin lisäksi Häät.fin häiden suunnittelutyökalupakista saat käyttöösi myös henkilökohtaisen häiden muistilistan ja vieraslistatyökalun.

kännykässä Häät.fin Hääbudjettityökalu

”Auttoi arvioimaan, kuinka paljon rahaa pitäisi saada säästöön”

Hääsuunnittelujen alussa (silloin pari vuotta sitten) laadin ensimmäisen arvion menoista Häät.fi-sivuille. Siellä oli budjettilaskuri, jossa oli valmiiksi arviot menoille, joskin osa hinnoista jäi aika kauas todellisuudesta. Se kuitenkin auttoi arvioimaan, kuinka paljon rahaa pitäisi saada säästöön. Enemmän hyödynsin sivuilta löytyvää to do -listaa.

Annika, morsian heinäkuu 2021